Aparatura

In Clinica Oftalmologica INFOSAN s-a derulat recent un program de achizitie de aparatura oftalmologica noua, de ultima generatie. Prin aceste achizitii s-a urmarit alinierea la performantele chirurgicale internationale maxime, diminuarea riscurilor operatorii si a complicatiilor, cresterea gradului de confort al pacientilor, extinderea plajei de investigatii si a acuratetii acestora.
Din dorinta permanenta de a tine pasul cu cele mai noi progrese in oftalmologie, ECHIPA INFOSAN a achizitionat echipamente ultramoderne pentru electroretinograma (ERG), electrooculograma (EOG) si potentiale evocate vizual (PEV) fiind cel mai performant echipament de acest tip din tara, pentru investigarea retinei si nervului optic la copii si adulti.
Nou 2017!  Pentru siguranta si confortul dumneavoastra Clinica Oftalmologica INFOSAN a cumparat un aparat nou de anestezie, de ultima generatie, de la cel mai prestigios producator mondial din domeniu -firma Draeger - Germania. Acesta este echipat si configurat pentru anestezia generala si monitorizarea nou-nascutilor, copiilor si a adultilor, asigurand conditii de deplina siguranta pentru pacienti si confort operator maxim pentru echipa chirurgicala.
Am  achizitionat un nou OCT - Tomograf in coerenta optica - produs de firma Topcon S.U.A. Acesta este un echipament de inalta tehnologie, care permite obtinerea unor imagini fidele ale structurilor globului ocular, de la cornee, iris si cristalin, pana la straturile retinei si nervul optic. Investigatia este complet neinvaziva si nu foloseste raze X.
 
In momentul de fata utilizam echipamente ultraperformante:
 
- Microscop operator -  Moeller Wedel -Germania
- Aparat de facoemulsificare, pentru chirurgia cataractei -Geuder - Germania
- Aparat anestezie -Draeger - Germania
- Defibrilator, Monitoare functii vitale -Draeger - Germania
- Ecograf, Biometru, Pahimetru oftalmologic - Nidek - Japonia
- Autorefractometru, Keratometru, Tonometru non contact - Nidek - Japonia
- Topograf cornean- Topcon - S.U.A.
- Perimetru computerizat, pentru determinarea campului vizual - Optopol - Polonia
- OCT - Tomograf in coerenta optica - Topcon - S.U.A.
- Combina electrofiziologie(ERG,EOG,PEV) - Roland Consult -  Germania
- Autorefractometru computerizat pentru sugari si copii -Plus Optix - Germania
- Biomicroscoape, Skiascoape, Oftalmoscoape - Topcon- S.U.A., Heine Optotechnik - Germania, IOR - Romania
- Combine oftalmologice - Topcon - S.U.A.
- Masa de operatie oftalmologie - RQL - Cehia