De ce alegem Clinica Oftalmologica 

"Oameni pentru lumina ochilor" 

Pentru ca prea multi medici au trebuit sa plece in strainatate pentru a putea practica medicina in conditii decente;

Pentru ca prea multi pacienti au fost nevoiti sa caute rezolvarea problemelor lor peste hotare;

Pentru ca prea multi copii au ajuns la medic prea tarziu, cand dezvoltarea vederii lor era deja compromisa ireversibil.

Si pentru ca toate acestea sa fie evitate, a luat fiinta Clinica Oftalmologica .

Aici s-a format o echipa de tineri medici romani, coordonata de dr. Andreea Ciubotaru, presedintele Societatii Romane de Strabologie si Oftalmopediatrie, care au invatat cu dragoste si pasiune si care isi pun zilnic toata energia in lupta pentru rezolvarea fiecarui caz, oricat de complicat. Aparatura noua, de ultima generatie, achizitionata recent pentru consultatii, investigatii si operatii le sta la indemana in aceasta lupta.

Pregatirea la varf a medicilor, participarea cu lucrari proprii la cele mai prestigioase congrese nationale si internationale oftalmologice si insusirea permanenta a ultimelor noutati stiintifice din domeniu, reprezinta garantia calitatii actului medical, fapt confirmat de gradul inalt al reusitelor medicale si chirurgicale chiar si in cazurile foarte dificile. De altfel, in clinica noastra, fiecare caz rar sau cu adevarat complicat depistat este consultat de catre doi si uneori chiar trei medici care isi pun apoi in comun stiinta si priceperea pentru gasirea celei mai potrivite conduite terapeutice.

Toti pacientii sunt tratati cu responsabilitate si profesionalism. Cazurile de operat sunt urmarite pana la momentul optim al interventiei, uneori timp de mai multi ani, iar dupa operatie pana la dezvoltarea definitiva a vederii, astfel tintindu-se rezultatele cele mai bune pe termen lung. 

Folosirea stricta a instrumentarului steril, a celor mai moderne substante anestezice, implanturi si medicamente exclude riscul contaminarii infectioase si minimalizeaza riscurile chirurgicale sau ale anesteziei.

       Va garantam ca in Clinica Oftalmologica  veti beneficia de servicii medicale corecte, avand ca scop prioritar sanatatea ochilor dumneavoastra. Suntem o echipa tanara, dar invatam mult, repede si continuu.

        Va rugam sa cititi articolele atasate paginii Recomandari si sa le distribuiti cunoscutilor, pentru ca nimeni sa nu mai ajunga prea tarziu la medic. Numai prin educatie continua putem impreuna, pacienti si medici, sa prevenim, sa depistam si sa tratam corect cele mai dificile boli.

Vedere buna = dezvoltare normala, educatie, sanatate, prosperitate, fericire!

Si pentru ca ne dorim sporirea permanenta a calitatii serviciilor acordate va rugam sa ne sprijiniti in aceasta actiune comunicandu-ne dupa ce ne-ati vizitat impresiile, dorintele si sugestiile dumneavoastra. Va asiguram ca le vom lua in considerare si va multumim.

                                                                                                                    Echipa Infosan

Programari on-line                   Transmiteti sugestii