Echipa‎ > ‎

Cariera

Căutăm medici oftalmologi de elita.

Clinica Oftalmologică Infosan a fost înființată in anul 2002 si este un Centru de Excelență în oftalmologia pediatrică dar și a adultului. Cazuistica noastra este extrem de bogată, ceea ce ne permite sa participăm în mod constant cu lucrări la congrese de specialitate. Clinica dispune de aparatura de ultimă generație, are bloc operator propriu, rezerve cu paturi și cabinete medicale.
Considerați că sunteți unul dintre cei mai buni oftalmologi? Ne-am bucura să va cunoaștem. Care e primul pas? Trimiteți, vă rugăm, CV-ul împreună cu o scrisoare de intenție la office@infosan.com.ro, iar noi vă vom contacta.

Noi știm să apreciem valoarea, de aceea oferim condiții deosebite atât financiare cât și de lucru în clinica noastră.


Sunteti o persoana care iubeste performanta? Aveti talentul, dorinta si tenacitatea de a ajunge cel mai bun? Educatia si cultura va indeamna sa fiti aproape de oameni? Daca DA, atunci aveti un loc rezervat in Echipa Infosan. Va veti integra intr-un colectiv alaturi de care, cu tenacitate si perseverenta, puteti atinge cele mai inalte culmi.  Aici veti gasi un mediu curat, elegant, situat ultracentral, avand la dispozitie cea mai moderna aparatura, dar si cea mai variata si complexa cazuistica oftalmologica, precum si sprijinul colegilor pentru o cariera desavarsita.  

In Clinica Infosan veti avea prilejul de a arata ca medicina romaneasca poate fi in varful medicinii mondiale, ca specialistii ce aleg sa profeseze in tara pot atinge performante mai mari decat cei din occident. 

Daca acestea sunt telurile ce va anima, daca sunteti medic, asistent medical sau optometrist, va rugam sa ne trimiteti un curriculum vitae si o scrisoare de intentie la adresa: office@infosan.com.ro .


Va invitam sa va alaturati ECHIPEI INFOSAN.


Ċ
Calin Ciubotaru,
6 dec. 2015, 05:50