VIP

Consultatiile VIP acordate in Clinica Oftalmologica  sunt servicii de cel mai inalt grad profesional, de siguranta, intimitate si confort, menite sa elimine necesitatea de a calatori in occident pentru rezolvarea problemelor medicale.

https://sites.google.com/a/infosan.com.ro/infosan1/vip/programarivip

Consultatiile VIP sunt destinate celor mai exigenti dintre noi. Programarea se face prioritar, in ziua si la ora dorita (in timpul programului de lucru al medicului ales de dvs.). Scapati de stresul gasirii unui loc de parcare, masina fiind parcata in siguranta in garajul subteran al clinicii. Un elegant salon de asteptare este rezervat numai pentru dvs. si familie. Copiii si adultii beneficiaza astfel de intimitate si confort. Consultatia medicala este completa, cuprinzand examinarea globului ocular, a pleoapelor si a regiunii perioculare, a motilitatii oculare, a glandelor si cailor lacrimale, a structurilor intraoculare, prescriptia de ochelari sau lentile de contact, precum si a eventualelor tratamente necesare. In functie de caz, medicul poate recomanda investigatii suplimentare (ecografie oculara, camp vizual, ERG, EOG, PEV, tomografie, etc.) ce vor fi achitate separat. Medicul aloca timp suplimentar pentru a va explica pe larg si a lamuri aspectele ce tin de cazul dvs.

In cazul interventiilor chirurgicale va punem la dispozitie serviciul spitalizare de zi VIP. O rezerva eleganta, cu grup sanitar propriu, numai pentru dvs. si familie, ofera conditii optime de intimitate.

Pentru a solicita o programareVIP va rugam sa apelati: 021 2114067 sau 0788478535 ori sa completati formularul programari VIP on-line si veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil.